Sözleşme Uyuşmazlıklarında Talep Yönetimi (15 Nisan 2023)

(Katılımcı yorumlarını incelemek için lütfen buraya tıklayınız...)

Sözleşme Uyuşmazlıklarında Talep Yönetimi (Claim Management), talep haklarının etkili şekilde kullanılabilmesi için titizlikle yönetilmesi gereken bir süreçtir. Uyuşmazlık çözümlerinde hukuktan beklediğimiz faydayı elde edebilmek için, zamanlama ve içerik tibariyle "doğru talep" kritik öneme sahiptir. Önemli olduğu kadar da uzmanlık isteyen zor bir konudur.

Özellikle avukatların ve sözleşme yönetimi aşamalarında görevli yöneticilerin, ihtar/ihbar aşamalarından başlayarak dava/anlaşma sürecinin sonuna kadar talepleri etkin ve doğru şekilde yönetmek gibi önemli bir görevleri vardır. Bu konuda uygulama ağırlıklı ve problem odaklı eğitimlerin ise, yok denecek kadar az olduğu söylenebilir.

İşte bu ihtiyacın giderilmesine hizmet etmek üzere Yeniocak Sözleşme Akademisi olarak, tüm eğitimlerimizde olduğu gibi, yine uygulama ağırlıklı ve özgün bir içerik hazırladık.

Çalışmamızda örnek ihtarname ve dava dilekçeleri incelenerek, talep stratejileriyle ilgili önemli uyarılar, ipuçları ve güncel yargı kararı örnekleri katılımcılarla paylaşılacaktır.

Sözleme Uyuşmazlıklarında Talep Yönetimi adlı çalışmamızda uyuşmazlık türlerinin tamamına değinilmeyecek olup özellikle temerrüt ve sonuçları üzerinde durulacaktır.

Çalışmamızda yer alan alt başlıklar şöyle:

- Temerrüt

- Aynen ifa

- Gecikme tazminatı / Faiz

- İfadan vazgeçme

- Sözleşmeden dönme

- Olumlu/Olumsuz zarar ayırımı

* Sözleşme Uyuşmazlıklarında Talep Yönetimi eğitimi; online (çevrimiçi) organize edilmekte olup, 15 Nisan 2023 günü, saat 10.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirilecektir.

* Programı tamamlayan katılımcılara, Yeniocak Sözleşme Akademisi tarafından katılım belgesi düzenlenerek, whatsapp yoluyla gönderilecektir.

Sunum sırasında kullanılan ve örnek karar özetlerini de içeren slaytlar, pdf dosya olarak tüm katılımcılara whatsapp yoluyla gönderilecektir.

* Toplam 7 saatlik online programımıza katılım bedeli (net) ... TL olup kontenjan sınırlıdır. 

  • Stajyer avukatlara, 
  • Üç ya da daha fazla kişiyle grup olarak katılanlara ve
  • Daha önce Akademimizin eğitimlerine katılmış olanlara indirim uygulanmaktadır. 
  • (Birden fazla indirim şartı birlikte sağlansa da indirimden bir kez faydalanılabilmektedir.)
  • İndirimli bedel (net) ... TL'dir. 

* Atölyemiz, Zoom uygulaması üzerinden, canlı sınıf ortamında ve interaktif katılım imkânıyla gerçekleştirilmektedir.

Sorularınızı ve kayıt taleplerinizi iletmek için; [email protected] adresine ya da 0552 692 82 82 nolu whatsapp hattına yazabilirsiniz.

@sozlesmeakademisi